[Wednesday 26 January 2022 12:38] - [54.161.98.96]

Scintilla Activities

This page shows an overview of future activities. For some activities there is the possibility to sign up on line.

The iCal and RSS feeds can be found on the top of the page.


Drink met ons een digitale kop koffie

Friday 03 December 2021 14:40, Online [Extern]

Let op! Deze activiteit is niet op een vaste datum.

Drink met ons een digitale kop koffie | Witteveen+Bos

Ben je je aan het oriënteren op een stage, afstudeeropdracht of een baan? Meld je dan nu aan en dan zorgen wij voor een leuke en interessant match voor jou!

Draag bij aan een duurzame maatschappij

Als advies- en ingenieursbureau adviseren en helpen wij wereldwijd onze klanten bij het oplossen van de complexe uitdagingen van deze tijd. Vanuit een netwerk van 23 kantoren in 11 landen werken onze ruim 1.400 ingenieurs en adviseurs aan een betere leefomgeving voor iedereen, nu en later. Wij voeren jaarlijks ruim 4.000 projecten uit op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. In deze projecten streven wij naar maximale waardecreatie. Dit betekent duurzame oplossingen voor de maatschappij, klantwaarde voor onze opdrachtgevers en kansen voor talentontwikkeling voor onze medewerkers.

De perfecte match voor jou

Wil jij weten wat je na afronding van je studie elektrotechniek bij ons kan doen? Of ben je benieuwd hoe de dag van een projectingenieur elektrotechniek eruitziet bij een advies- en ingenieursbureau? We organiseren digitale koffiegesprekken, waarmee we je de kans bieden om kennis te maken met onze collega’s. Tijdens dit event ontmoet je jonge alsook ervaren collega’s. Zij vertellen je graag meer over de inhoud van hun werk en de mogelijkheden die Witteveen+Bos biedt aan studenten.

Getriggerd?

Ga na wat Witteveen+Bos te bieden heeft. Wacht dus niet langer en meld je aan via onderstaande button! Onze collega's kijken ernaar uit om je digitaal te ontmoeten. Neem ook een kijkje bij onze talenten in de spotlights, waar onze medewerkers hun ervaringen middels een blog met jullie delen.

Digitaal koffiemoment | Witteveen+Bos

[All activities]