[maandag 17 juni 2019 21:50] - [18.215.161.19]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

EEMCS-BBQ

maandag 17 juni 2019 16:00, O&O-plein [Bestuur]

Het is weer tijd voor de grootste bbq van het jaar; de EWI-bbq! Kom genieten van vlees, bier en hopelijk een heerlijk zonnetje.

Iedereen is welkom vanaf 16:00 op het O&O-plein om een drankje te doen, het vlees gaat om 18:00 op de bbq.

De Inschrijving gaat open op 3 juni om 13:00

Lunch Lecture: Prodrive

woensdag 19 juni 2019 12:45, CR2K [LEX]

André will give us a talk about the company. Free lunch will be provided!

BSAvengers: Endgame

donderdag 20 juni 2019 16:00, O&O Plein [Sjaarscie]

Daar is ie dan: de laatste Sjaarscie activiteit! De sjaarsen hebben ook dit jaar weer vier zware modules lopen zwoegen, maar ze hebben het overleefd (nouja, de meeste)! Het zijn net studiepunt superhelden: BSAvengers, maar de meest intense uitdaging staat nog op ze te wachten…

Endgame Poster

BSAvengers: Endgame - Eten

donderdag 20 juni 2019 18:30, O&O Plein [Sjaarscie]

Schrijf je hier in als je na de speurtocht eten wilt bestellen!

Studieavond

dinsdag 25 juni 2019 17:45, Westzaal [Bestuur]

De tentamens (en hertentamens) komen er aan en de stress begint toe te nemen. Op deze avond kun je rustig studeren met mensen die net zo graag als jij hun studie willen halen!

Iedereen is welkom en het maakt niet uit wanneer je komt en vertrekt. Wij zullen er voor zorgen dat de koffie, thee, koekjes en uitgeprinte tentamens. Wil je vroeg beginnen en tot laat doorgaan? Kom met ons eten bij de Waaier!

EWI Bordspelavond

woensdag 26 juni 2019 17:30, Educafé [Bestuur]

De EEMCS verenigingen organiseren een bordspelavond! Ontspan en speel nog wat spelletjes voor je de laatste week van dit collegejaar ingaat. De verenigingen zullen al hun spellen uit de kast trekken. Mocht je een spel in je bezit hebben dat gespeeld moet worden neem die dan vooral mee! Deelname is gratis, voor het avondeten (optioneel) wordt er bij Domino’s besteld.

eSCALAtie borrel

donderdag 27 juni 2019 17:30, O&O plein [SCALA]

Dit jaar organiseert SCALA weer de eSCALAtie borrel. We gaan een avond lang verschillende drankspellen spelen. Chinees zal besteld worden, schrijf je in als je wilt mee eten.

ZomerVriMiBo

vrijdag 12 juli 2019 16:00, O&O-Plein [De Borrel]

Je kunt er de klok op gelijk zetten: elke vrijdag is er vanaf vier uur 's middags een vrijdagmiddagborrel. Om de beurt tappen de tappers van Scintilla, Inter-Actief, Abacus en Proto deze borrel en de leden van alle verenigingen zijn van harte welkom om te proosten op de zomer.

Deze zomerse editie zal getapt worden door onze eigen tappers en zal bij goed weer plaats vinden op het O&O-Plein.

CCS Zomerbarbecue

vrijdag 12 juli 2019 18:00, O&O-Plein [CCS]

Zoals de traditie vraagt, is er ook dit jaar een barbecue voorafgaand aan de zomercantus. Komt allen gezellig eten voor (maximaal) 10 euro.

Zomercantus

vrijdag 12 juli 2019 20:00, Edu-café [CCS]

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Zomercantus! Deze cantus wordt in het Nederlands gehouden. De kosten zullen maximaal € 5,- bedragen.

Introductie Kamp

maandag 26 augustus 2019 09:00, Sprookjesachtig [SKIC]

Ga jij dit jaar beginnen aan een geweldige studie elektrotechniek? En heb je je ingeschreven voor de kick-in? Dan ga je ook mee met de SKIC op kamp om al je nieuwe studiegenootjes beter te gaan leren kennen!
Om goed voorbereid te zijn kan je naar deze pagina voor de paklijst en meer informatie.

Bachelordiploma-uitreiking EWI

vrijdag 18 oktober 2019 13:30, Waaier 1 & 2 [Bestuur]

Voor alle mensen die hun bachelor programma hebben voltooid maar nog niet in ontvangst hebben genomen is er een mooie ceremonie om dit te doen. Samen met de andere EWI studies wordt er in waaier 1 en 2 een leuk evenement van gemaakt. Dit zal worden afgesloten met een borrel met lekkere hapjes.