[donderdag 6 mei 2021 12:49] - [3.238.71.80]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

Schaaktoernooi

woensdag 21 april 2021 10:55, Discord [EE-Sports]

Ben jij ook zo klaar met weer een pauze alleen thuis, niet socialiseren met mensen en een potje te schaken. Daar kan verandering in komen, EE-Sports organiseert het Scintilla schaaktoernooi en jij kunt degene zijn die deze geweldige weergave van sluwheid en slimheid wint.


Bekendmaking Kandidaatsbestuur

donderdag 06 mei 2021 20:00, Discord [Bestuur]

Op donderdagavond 6 mei worden de kandidaten voor het 92e bestuur der E.T.S.V Scintilla bekend gemaakt. Als jij wilt weten wie er komend collegejaar de vereniging gaan runnen, zorg ervoor dat je die avond vanaf 20.00 uur aanwezig bent op de Scintilla Discord!

kandiposter

STORES afhaalservice

vrijdag 07 mei 2021 12:45, Educafé [STORES]

Het is zover, er is weer een STORES afhaalmoment in aantocht! De STORES is in deze lockdown elke twee weken op de vrijdag open voor afhalen!

Heb jij ook nog allemaal spulletjes nodig om je hobbies in stand te houden tijdens de quarantaine? Houdt de douane of PostNL je pakketjes vast?
De STORES helpt je in deze noodsituatie! Schrijf je in hier op de site met je naam en studentennummer, maak een wishlist aan op de STORES website door in te loggen met UT account en geef de naam daarvan aan in de opmerkingen. Op de dag zelf ontvang je van ons een tijdslot om op vrijdag tijdens de lunchpauze je bestelling op te halen!

Lunchlezing Witteveen+Bos

dinsdag 11 mei 2021 12:30, Microsoft Teams [LEX]

On the 11th of May Sander van Gameren will give us an insight in the world of electrical engineering in Witteveen+Bos. The presentation will focus on magnetic field contour calculations of a high voltage substation, digitization of requirements for construction of high voltage substations, and the development of a water lock from the perspective of an electrical engineer.

 

Witteveen en Bos poster

Borrel Poker Avond

woensdag 12 mei 2021 20:00, Discord [De Borrel]

De Borrel organiseert een gezellige poker avond! Deze avond geeft de perfecte mogelijkheid om te laten zien hoe goed je bent in het inschatten van je eigen geluk, allemaal terwijl je van een paar heerlijke pilsjes kan genieten met je maten.

Bestuur zoekt Studiereiscommissie

zondag 16 mei 2021 00:01, - [Bestuur]

Het bestuur zoekt een nieuwe Studiereiscommissie! Met een kleine groep mensen ga je aan de slag met organiseren, plannen, sponsoren zoeken en managen van de deelnemers. Wil jij graag lid worden van de commissie? Mail het bestuur je motivatie!
Als je vragen hebt kan je altijd contact met het bestuur opnemen. bestuur@scintilla.utwente.nl

src poster

VAUXHALL Lerarenprijs Uitreiking

donderdag 20 mei 2021 20:00, Het internet [VAUXHALL]

Op donderdag 20 mei zal de VAUXHALL commissie lerarenprijs uitgereikt worden, de winnaar is bepaald op basis van de stemmen die de studenten hebben gegeven aan alle Electrical Engineering docenten die dit jaar actief zijn geweest.

De uitreiking van de prijs zal samen gaan met een leuke activiteit waarmee de kennis van de studentenen docenten op de test wordt gesteld.

Lunch lezing Sintecs

dinsdag 25 mei 2021 12:45, Microsoft teams [LEX]

UTEA

donderdag 27 mei 2021 16:00, TBA

On the 27th of May at 16.00, the (online) annual finale of the UT Educational Award is taking place! During this UT-wide event, the 3 finalists will prove why they deserve the Educational Award of 2021! The 3 finalists will be announced as soon as possible. Everybody present can also participate in the audience vote, which next to the jury vote, decides the winner.

PCB Layout en Productie cursus

maandag 31 mei 2021 19:30, Online / Westzaal [MasterCLASS]

Deel 1 (05-31) Deel 2 (06-21)

PCB Poster

Het einde van het studiejaar nadert en je hebt nog steeds geen PCB gemaakt?!

Voor velen kan het als een verrassing komen dat PCB ontwerp en productie geen onderdelen zijn van het standaard curriculum van Electrical Engineering. Dit terwijl het een van de meest bevredigende, leuke en herkenbare onderdelen is binnen de elektronica.

Om deze reden organiseert Scilla's MasterCLASS en PCB layout en assemblage cursus!

Tijdens deze cursus zullen Sintecs BV en Elect BV (respectievelijk ervaring in PCB layout en assemblage) ons begeleiden door het process van schema tot product door presentaties te geven en ons te helpen met een PCB die je na afloop mee kan nemen naar huis.

 

Meer info volgt spoedig.