[maandag 19 augustus 2019 22:23] - [3.227.235.71]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

SumYER BBQ

donderdag 13 juni 2019 17:30, O&O-plein [SCALA]

Zon, pils en een BBQ waar de commissie een half uur mee aan het kloten is om hem aan te krijgen. Het is weer zo ver, de felbegeerde SumYER BBQ komt er aan. Voor het tweede jaar op rij wordt deze genereus gesponsord door het detacheringsbureau YER. En als zelfrespecterend scintilla lid wil jij daar natuurlijk bij zijn. Woorden kunnen namelijk niet omschrijven hoe mooi deze activiteit gaat worden. 

Cijfers gelukkig wel. 

Bij het volgend aantal deelnemers die zich inschrijft via YER (link onderaan te vinden) komt namelijk de beloning die er naast staat op de BBQ. 

15 YER-inschrijvingen  =  Luxer vlees

30 YER-inschrijvingen  =  jacuzzi / zwembad

50 YER-inschrijvingen  =  ijscokraam

Nu hoor ik je al denken "Maar persoon die deze website schrijft, dan wordt het wel erg kaal en saai zonder YER inschijvingen". Maar wees niet gevreesd! Er is namelijk gegarandeerd een live bandje bij die net als vorig jaar voor wat extra entertainment gaat zorgen.

De activiteit gaat maximaal 7.5 euro kosten en bourgondische tarwesmoothies zijn vanaf 17.30 te koop op de verhoging van het O&O plein.

Het inschijven bij YER kan via de volgende link:

→ http://www.yer.nl/SumYER2019

[Alle activiteiten]