[maandag 6 december 2021 08:42] - [54.227.97.219]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

Inhousedagen Arcadis 2 en 3 december

donderdag 02 december 2021 08:00, Arcadis, Piet Mondriaanlaan 26, 3812 GV, Amersfoort, The Netherlands [Arcadis]

Arcadis opent haar deuren, ben jij erbij? 

Wil jij met je eigen ogen bekijken hoe het er aan toe gaat binnen onze kantoormuren? Kom dan naar de inhousedagen van Arcadis op 2 en 3 december. We vertellen je meer over hoe het werken bij Arcadis is, wat we allemaal doen en wie wij zijn. Je krijgt de kans om kennis te maken met Arcadianen en ze de hemd van het lijf te vragen. 

De inhousedagen zullen beginnen met presentaties en speeddates op donderdagochtend. Vervolgens zullen we een groot Arcadis project bezoeken, namelijk: Zuidasdok. Dit is een van de grootste infrastructuurprojecten in Nederland. De A10 Zuid gaat van vier naar zes rijstroken en verdwijnt in het hart van Zuidas onder de grond. Station Amsterdam Zuid wordt compleet vernieuwd en krijgt een grootse opzet van internationaal allure. Verschillende vormen van (openbaar) vervoer komen hier straks samen. Tijdens het projectbezoek zullen een aantal Arcadianen een rondleiding geven. Het avondprogramma zal bestaan uit een diner en een borrel, waarna we overnachten in Amersfoort. Op vrijdag wordt er in groepjes aan een case over project Zuidasdok gewerkt. De inhousedagen worden afgesloten met de teampresentatie en een lunch. Deze anderhalve dag is geheel verzorgd en inclusief overnachting. 

Kortom, een divers programma en een ultieme kans om meer te weten te komen over Arcadis, haar medewerkers, haar projecten én haar bedrijfscultuur! Het complete programma zal duren vanaf donderdag 2 december 8:30 uur tot vrijdag 3 december 13:30 uur. 

Wanneer kom je in aanmerking voor de inhousedag?

Om deel te nemen aan de inhousedag, dien je een voor onze organisatie passende studieachtergrond te hebben. Daarnaast bevind jij je in de laatste fase van je studie (hbo of wo master. Heb jij net je studie afgerond dan ben je ook van harte welkom! Verder is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.  

Maar vooral: je bent enthousiast en je wil graag meer te weten komen over Arcadis! 

Enthousiast geworden? 

Je kunt je aanmelden voor de inhousedagen door hier te klikken. Hier laat jij je CV en gegevens achter. Je kunt je aanmelden tot 18 november 12:00 uur. We zullen uiterlijk maandag 22 november laten weten of je erbij bent. Let op: er is plek voor maximaal 25 studenten. 

Vragen? Neem contact op met Wies van Hoek (Campus Recruiter) via wies.vanhoek@arcadis.com of 0611672571.

 

Inschrijven voor deze activiteit >>

[Alle activiteiten]