[woensdag 27 oktober 2021 02:58] - [3.229.142.91]

Samenwerking

De Elektrotechnische Studievereniging Scintilla heeft ongeveer 700 leden, waarvan ruim 450 de bachelor- of masteropleiding Electrical Engineering aan de Universiteit Twente volgen. De vereniging komt op voor de belangen van de studenten die Electrical Engineer volgen, Dit doet scintilla door middel van het organiseren van onderwijsgerelateerde activiteiten (excursies, lezingen, e.d.), maar Scintilla organiseert ook niet-studiegerelateerde activiteiten zoals borrels, sportactiviteiten en workshops. De vereniging heeft een groot aantal commissies die deze activiteiten mogelijk maken.

Om de activiteiten van Scintilla te kunnen financieren, gaat de vereniging samenwerkingsovereenkomsten aan met bedrijven. U moet hierbij voornamelijk denken aan promotiegerelateerde activiteiten zoals advertenties van bedrijven in onze periodiek of een internetlink op onze website. Maar de samenwerking kan ook een lunchlezing of een excursie van een bedrijf betekenen.

Een samenwerking met een bedrijf betekent dat beide partijen er op vooruit gaan, de studenten krijgen inzicht in het bedrijf en het bedrijf heeft de mogelijkheid om zichzelf bekent te maken onder de studenten en mogelijk nieuwe werknemers te werven voor de toekomst.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Scintilla en bedrijven kunt u contact opnemen met onze Commissaris Externe Betrekkingen via extern@scintilla.utwente.nl of kijk op onze contact pagina voor een van de andere mogelijkheden.