[donderdag 16 september 2021 22:44] - [3.239.118.166]

Scintillas Committee for All Likable Activities

SCALA staat voor Scintilla’s commissie voor allerlei leuke activiteiten. En we doen eigenlijk precies wat de naam al zegt. We organiseren elk jaar weer verschillende activiteiten, sommigen zijn eenmalig, en activiteiten die goed bevallen keren vaak jaarlijks terug. Omdat wij als SCALA leden zelf de activiteiten uitkiezen die we organiseren zijn we altijd enthousiast om er iets moois van te maken maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie!

Als de SCALA een activiteit organiseert komt dit (meestal) bijtijds in de Agenda van Scintilla te staan en wordt de activiteit gepromoot door middel van posters en/ of presentaties bij colleges. Als er een activiteit bij zit die jou leuk lijkt, schrijf je dan vooral in op de website of in de SK! Voor sommige activiteiten geldt wel een inschrijfdeadline of maximum, dus let op dat je er op tijd bij bent.

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dus deel je idee met SCALA en misschien hebben wij wel zin om er wat mee te doen.

Huidige leden van deze commissie

Yvar van der Bijl Voorzitter
Menno Dijkstra Secretaris
Roos Meijers Penningmeester
Esra Schilderinck Proeflid
Tim Huggers Proeflid
Rick Ruitenbeek CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

TWEEFBA

donderdag 23 september 2021 16:00, Bordes Zilverling [SCALA]

SCALA organiseert weer de TWEEFBA: de Tweedejaars Elektrotechniek Fantastische Bonding Activiteit. Doe mee met je mede twaarsen in een gezellige leuke activiteit inclusief borrel en eten!

In het geval het niet duidelijk was, deze activiteit is alleen bestemd voor tweedejaars studenten.

EEFBA

maandag 27 september 2021 16:00, Bordes Zilverling [SCALA]

En net zoals voor de twaarsen organiseert SCALA ook een leuke activiteit voor de sjaarsen, namelijk de Eerstejaars Elektrotechniek Fantastische Bonding Activiteit! Als jij sjaars bent en ook graag mee wilt doen aan een avontuur vol met plezier en vertier met je jaargenoten, doe dan vooral mee!

In het geval het niet duidelijk was, deze activiteit is bedoeld voor eerstejaars studenten.

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]