[maandag 6 december 2021 08:36] - [54.227.97.219]

Scintillas Committee for All Likable Activities

SCALA staat voor Scintilla’s commissie voor allerlei leuke activiteiten. En we doen eigenlijk precies wat de naam al zegt. We organiseren elk jaar weer verschillende activiteiten, sommigen zijn eenmalig, en activiteiten die goed bevallen keren vaak jaarlijks terug. Omdat wij als SCALA leden zelf de activiteiten uitkiezen die we organiseren zijn we altijd enthousiast om er iets moois van te maken maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie!

Als de SCALA een activiteit organiseert komt dit (meestal) bijtijds in de Agenda van Scintilla te staan en wordt de activiteit gepromoot door middel van posters en/ of presentaties bij colleges. Als er een activiteit bij zit die jou leuk lijkt, schrijf je dan vooral in op de website of in de SK! Voor sommige activiteiten geldt wel een inschrijfdeadline of maximum, dus let op dat je er op tijd bij bent.

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dus deel je idee met SCALA en misschien hebben wij wel zin om er wat mee te doen.

Huidige leden van deze commissie

Yvar van der Bijl Voorzitter
Menno Dijkstra Secretaris
Roos Meijers Penningmeester
Esra Schilderinck Proeflid
Jelte Martens Proeflid
Sjouke Spijkerman Proeflid
Tim Huggers Proeflid
Rick Ruitenbeek CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]