[donderdag 29 juli 2021 05:50] - [3.236.124.56]

Scintilla's Kick-In Commissie

Welkom op de website van SKIC 2021!

Ten eerste, leuk dat je nu al kijkt op de website van de opleidingskick-in voor Electrical Engineering, hier vind je alle informatie die je nodig zult hebben zoals het programma van de opleidingskick-in, de lijst met spullen die je nodig heb voor het kamp en een FAQ voor als je echt niet meer weet. 

De SKIC (Scintilla's Kick-In Commissie) organiseert ieder jaar de OpleidingsKick-In voor aankomende Electrical Engineeringstudenten. Als aankomend EE student zul je tijdens deze dagen kennis maken met je studiegenoten, de studievereniging Scintilla en het gebouw waar een groot deel van de colleges en practica gaan plaatsvinden. 

De algemene Kick-In is dit jaar van woensdag 25 augustus tot en met woensdag 1 september 2021. De OpleidingsKick-In is op 30, 31 augustus en 1 september. Eigenlijk is de OpleidingsKick-In een onderdeel van de gehele Kick-In, deze staat dan ook in het programma van de algemene Kick-In ingepland. Wel moet je je hier apart voor aanmelden!

Naast het informatieve gedeelte bestaat de OpleidingsKick-in ook uit een kamp, hiervoor is het belangerijk dat je een goedwerkende fiets hebt! Je hebt een fiets nodig om naar het kamp te fietsen maar tijdens de rest van de kick-in is een fiets ook geen overbodige luxe. Wij zullen altijd de regels van de overheid volgen dus als door deze regels geen fysiek kamp mag plaatsvinden is er een alvernatief programma.  

Als je niet aan de algemene Kick-In meedoet, is het toch ten zeerste aan te raden om mee te doen met de OpleidingsKick-In. Je leert hier namelijk alle belangrijke organen kennen waar je mee te maken krijgt tijdens je studie zoals Scintilla en kun je je studieboeken hier krijgen. Maar ook kom je nog meer in contact met je studiegenoten, de mensen waarmee je uiteindelijk in de college banken zit en projecten mee gaat doen. 

Voor meer informatie over de algemene Kick-In kun je kijken op www.kick-in.nl. 
Voor vragen over de OpleidingsKick-In kun je een e-mail sturen naar 
skic@scintilla.utwente.nl.

Groetjes & tot de Kick-In,
SKIC 2021