[dinsdag 26 mei 2020 06:27] - [18.208.132.33]

Vacatures

Op zoek naar een (afstudeer)stage en/of een interessante vacature? Kijk op ons vacaturebord voor het aanbod van onze sponsoren.

Tentamenbank

Om je goed voor te bereiden op je tentamens heeft Scintilla een aantal oefententamens. Deze kan je hier vinden.

[ÙPDATE] Maatregelen Corona

Beste leden,

Naar aanleiding van de maatregelen tegen het coronavirus zal Scintilla zijn fysieke activiteiten schorsen tot verder bericht van de universiteit.

Sluitingen verlengd

In het kort zal dit betekenen dat alle fysieke activiteiten tot in ieder geval de aanvang van volgen collegejaar afgelast zullen worden op dezelfde wijze als de vorige afgelaste activiteiten en dat de Scintilla kamer tot die tijd dicht zal zijn.

Studieadviseurs

We snappen dat er op dit moment veel vragen zijn omtrend de educationele maatregelen. Daarvoor willen we nogmaals onder de aandacht brengen dat jullie studieadviseurs, Kirsten en Nesar, tijdens de shutdown van de universiteit beschikbaar zijn voor vragen over educatie, en voor persoonlijke vragen. Je kan nog steeds een afspraak maken op https://ewi.planner.utwente.nl/ of contact met ze opnemen via e-mail.

Online Activiteiten

Gedurende de shutdown periode zal Scintilla overgaan op het organiseren van digitale activiteiten. Wij willen graag samen met jullie allemaal het verenigingsgevoel en het samenzijn behouden, zeker in deze tijden van afstand houden.

Houd je Scintilla agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste online activiteiten!

Discord

Scintilla host een Discord server waar onze leden gezellig kunnen kletsen, onderwijs zaken kunnen bespreken, vergaderingen kunnen houden en waar de meeste online Scintilla activiteiten gehouden zullen worden. Je kunt de Discord joinen door op de onderstaande link te klikken:

Andere punten

Ook willen we jullie vragen de richtlijnen en verplichtingen zoals opgelegd door de Rijksoverheid en het RIVM zo goed mogelijk op te volgen, zodat we zo spoedig mogelijk een normale levenssituatie terug krijgen in Nederland.

Zorg goed voor jezelf, overweeg bij elke keuze of het bevordelijk is voor de maatschappelijke situatie en we hopen een ieder van jullie weer snel te kunnen verwelkomen bij Scintilla!

Met vriendelijke groet,

Het 90e bestuur der E.T.S.V. Scintilla

Scintilla's new candidate board

Scintilla is happy to announce her new candidate board:

From left to right, at the bottom stairs:

Mathijn Becker - Candidate Secretary
Wouter Nijenhuis - Candidate President & Candidate Stores Administrator
Jasper Vinkenvleugel - Candidate Treasurer

At the top, from left to right:

Marleen van Dijk - Candidate Commissioner of Educational affairs
Herjan Barkman - Candidate Commissioner of External affairs