[donderdag 24 juni 2021 01:09] - [3.80.5.103]

Scintilla's Kick-In Commissie

Scintilla's Kick-In Commissie (SKIC) is de commissie van Scintilla die ieder jaar zorg draagt voor twee fantastisch mooie evenementen. Aan het einde van het collegejaar organiseert SKIC het Eind-P Event voor alle eerstejaars en hun doegroepouders van de afgelopen introductie. Maar het grootste en mooiste evenement dat SKIC verzorgt is natuurlijk de opleidingsintroductie van Electrical Engineering, met als hoogtepunt het introkamp voor alle nieuwe studenten samen met hun doegroepouders.

Eind-P Event

Het Eind-P Event is het eerste evenement dat SKIC organiseert  - SKIC is namelijk een commissie die elk jaar weer uit nieuwe leden bestaat. Dit is niet alleen een heel leuk evenement voor alle deelnemers, maar het is ook meteen een geschikte gelegenheid om meer ervaring te krijgen met het organiseren van een evenement en goed op elkaar ingespeeld te raken. Dit komt vervolgens goed van pas bij het organiseren van de opleidingsintroductie.

Opleidingsintroductie

Tijdens de introductie verzorgt SKIC drie dagen voor de nieuwe studenten (nuldejaars) om nooit meer te vergeten (dit geldt natuurlijk ook voor de SKIC-leden zelf). Tijdens deze drie dagen organiseert SKIC een kamp met verscheidene activiteiten, zoals de Highlandgames.

Voor meer informatie over de aankomende introductie zie de SKIC-pagina.

Huidige leden van deze commissie

Thijmen Hoeksma Voorzitter
Roos Meijers Secretaris
Ben van Straalen Penningmeester
Aniek Oude Bruinink Activiteitencoördinator
Jibbe Andringa Logistiek
Pieter Paasman Planning
Wouter Nijenhuis CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

Eind-P

donderdag 01 juli 2021 15:30, Terras Waaier [SKIC]

eindpposter

Heb jij na een lang jaar studeren eindelijk je P gehaald, en wil je dat vieren met een lekker stukje (vegan)vlees en/of een heerlijk biertje? Of heb je nog geen P maar verlang je wel naar gezelligheid en wil je alle opgelopen trauma's van het afgelopen jaar verwerken? Kom dan zeker naar de Eind-P! Speciaal door SKIC georganiseerd voor de eerstejaars en hun doegroepouders. Gezien de huidige coronamaatregelen, is het nog niet helemaal zeker of een BBQ mogelijk is. Zodra we meer weten laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Eén ding is wel zeker: het wordt reuze gezellig, dus schrijf je snel in!

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]