[donderdag 16 september 2021 22:56] - [3.239.118.166]

Scintilla's Kick-In Commissie

Scintilla's Kick-In Commissie (SKIC) is de commissie van Scintilla die ieder jaar zorg draagt voor twee fantastisch mooie evenementen. Aan het einde van het collegejaar organiseert SKIC het Eind-P Event voor alle eerstejaars en hun doegroepouders van de afgelopen introductie. Maar het grootste en mooiste evenement dat SKIC verzorgt is natuurlijk de opleidingsintroductie van Electrical Engineering, met als hoogtepunt het introkamp voor alle nieuwe studenten samen met hun doegroepouders.

Eind-P Event

Het Eind-P Event is het eerste evenement dat SKIC organiseert  - SKIC is namelijk een commissie die elk jaar weer uit nieuwe leden bestaat. Dit is niet alleen een heel leuk evenement voor alle deelnemers, maar het is ook meteen een geschikte gelegenheid om meer ervaring te krijgen met het organiseren van een evenement en goed op elkaar ingespeeld te raken. Dit komt vervolgens goed van pas bij het organiseren van de opleidingsintroductie.

Opleidingsintroductie

Tijdens de introductie verzorgt SKIC drie dagen voor de nieuwe studenten (nuldejaars) om nooit meer te vergeten (dit geldt natuurlijk ook voor de SKIC-leden zelf). Tijdens deze drie dagen organiseert SKIC een kamp met verscheidene activiteiten, zoals de Highlandgames.

Voor meer informatie over de aankomende introductie zie de SKIC-pagina.

Huidige leden van deze commissie

Thijmen Hoeksma Voorzitter
Roos Meijers Secretaris
Ben van Straalen Penningmeester
Aniek Oude Bruinink Activiteitencoördinator
Jibbe Andringa Logistiek
Pieter Paasman Planning
Rienk van der Wijk CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

E.T.S.V. Scintilla kamp voor eerste- en tweedejaars

vrijdag 22 oktober 2021 14:00, Verzamelpunt O&O plein [SKIC]

Tijdens de Kick-In is normaal gesproken het introductie kamp, echter door de maatregelen was dit de afgelopen twee jaar niet mogelijk. Met nieuwe versoepelingen in zicht zijn we optimistisch dat er toch nog een kamp gehouden kan worden voor de eerste- en tweedejaars. Dit kamp zal plaatsvinden van vrijdagmiddag 22 oktober tot en met zondagmiddag 24 oktober, zet dit dus alvast in je agenda!


Hopelijk zien we jullie op dit geweldige kamp!

(De inschrijflijst gaat open op 1 oktober)

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]