[maandag 27 januari 2020 00:32] - [3.83.32.171]

STORES

Op dit moment is de STORES, met bijna 35 leden, de grootste commissie van Scintilla. De STORES is een kleine elektronica winkel gevestigd op de campus van de Universiteit Twente. De STORES wordt volledig draaide gehouden door studenten van de studie Electrical Engineering. Het doel van de STORES is om zo goedkoop mogelijk elektronica en andere studie gerelateerde dingen te verkopen. De STORES kan in het Educafé van de Zilverling worden gevonden en is doordeweeks tussen 12:30 en 13:30 geopend.

Als je up-to-date wilt blijven met de huidige voorraad aan producten, kan je vrienden worden met onze mascotte: Mr Mu.

Inventaris

De STORES verkoopt een breed scala aan producten, van je allerdaagse AA batterijtje tot aan een protoshield voor je arduino. Als je bezig bent met een nieuw hobby project, verkopen wij vast wel wat jij nodig hebt. Als je van te voren wilt weten of wij het artikel hebben kan je kijken in de prijslijst.

Een lijst van artikelen en hun prijs kan je vinden in de prijslijst.

Als wij het artikel helaas niet op voorraad hebben kan je het ook bestellen via een bestel formulier (al moet je dan wel een Scintilla lid zijn).

FAQ

Hier staan een aantal antwoorden op veel gestelde vragen:

  • Iedereen kan dingen kopen bij de STORES, je hoeft geen lid te zijn van Scintilla.
  • Als je een product wilt kopen dat wij niet hebben, kan je deze ook bestellen. Als je lid bent van Scintilla kan je dit doen door een orderformulier in te vullen en te overhandigen aan een van de verkopers. Het bestellen kan helaas niet via e-mail of internet.
  • Je kan je bestelde product(en) ophalen nadat je een e-mailje van ons hebt gekregen.
  • Als je lid wilt worden van Scintilla kost het €10,-. Als je al lid bent van een andere studievereniging kost het maar €5,-.

Contact

Als je nog vragen hebt, kan je altijd een mailtje sturen naar: stores@scintilla.utwente.nl. Je kunt met vragen ook altijd langsgaan bij de de winkel voor persoonlijk advies.

Openingstijden

De STORES is doordeweeks geopend tussen 12:30 en 13:30.

Tijdens de vakantie periodes van de Universiteit Twente zijn wij helaas gesloten.

Locatie

De STORES is gevestigd in het Educafé in het gebouw de Zilverling aan de Universteit Twente. Als je het gebouw de Zilverling betreed ga je links af om het Educafé binnen te gaan. Sla dan rechts af en dan bevindt de STORES zich aan de tweede balie (kamer E103).

Contact

E-mail: stores@scintilla.utwente.nl
Of loop gewoon langs!

De Vierdekar

We verkopen ook tweedehandse elektronica tegen hele lage prijzen. Als je een leuk product vindt die je graag wilt hebben is het idee om te gaan afdingen met een van de verkopers.

Let op!: Alle producten in de Vierdekar worden verkocht zonder enige garantie!

Als je zelf oude elektronica hebt die je graag zou willen doneren voor een goed doel, kan je het geven aan een van de verkopers. Dan zorgt deze ervoor dat het in de Vierdekar belandt als het nog te gebruiken is.

Orders

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen bij de STORES. Wij kunnen bij NedisFarnellRS-ComponentsTME en Mouser bestellingen plaatsen. Dit kan doormiddel van het invullen van het orderformulier. Dit formulier kan je thuis invullen of aan de balie. Als je het thuis invult moet je het wel zelf uitprinten en ondertekenen. Vervolgens kan je het meegeven aan een van de verkopers die ervoor zullen zorgen dat de bestelling verwerkt wordt. Als het order formulier onleesbaar of niet ondertekend is zal de bestelling niet worden uitgevoerd!

De levertijd hangt af van onze leveranciers en de beschikbaarheid van onze inkopers. Dit betekend dat we geen garanties kunnen doen over korte levertijden!